Sponsorer

"Roslagens Sparbanks Stiftelser ska bidra till en positiv samhällsutveckling inom vårt verksamhetsområde, Norrtälje kommun. Stiftelsernas verksamhet ska inte inkräkta på samhällets ansvars- områden eller ersätta sociala insatser."

Läs mer om Stiftelserna här>.

 

SeniorNet Roslagen har vi två tillfällen fått bidrag från stiftelserna för vilka vi köpt datorer m.m. till vår verksamhet.

"Organisationerna i den idéburna sektorn skapar ett omistligt värde i samhället genom att svara på utsatta människors behov och skapa en god social utveckling. Vi tror att dessa organisationer kan skapa större nytta

och bli bättre i sitt arbete genom att bättre använda ny teknik. TechSoup kan bidra till detta genom att donera programvara."

 

Läs mer om Techsoup Sverige här>.

 

SeniorNet Roslagen har tack vare Techsoup Sverige kunnat förse sina datorer med modern programvara.

 

Läs mer om F-Secure här>.

 

F-Secure sponsrar SeniorNet Roslagen med säkerhetslösningar i samtliga datorer som vi använder i "Prova på datorn" samt i våra surfplattor.

"Roslagens Sparbank är en bank som är ett eget företag med en egen styrelse. Huvudkontoret finns i Norrtälje. Vi har ett nära samarbete med Swedbank och har deras produkter i vårt sortiment. Vi sätter

"F-Secure är ett nordiskt bolag som arbetar med säkerhet och integritet på nätet för både konsumenter och företag. Digital frihet är ledordet för allt företaget gör. Miljontals användare världen över använder F-Secures tjänster för att surfa säkert och spårlöst, skydda sin dator, surfplatta eller smartphone mot intrång eller för att lagra och dela sina digitala tillgångar på ett säkert sätt. F-Secures säkerhetsteknologi är idag ett av Sveriges mest använda säkerhetsskydd och har hela fem gånger (2011, 2012, 2013, 2014 och 2016) fått utmärkelsen BEST PROTECTION av det oberoende säkerhetsinstitutet AV-TEST."

 

"Norrtelje Tidning ingår i MittMedia AB. Det är en femdagars prenumererad dagstidning."

Läs mer om Norrtelje tidning här>.

 

SeniorNet Roslagen annonserar sin öppna verksamhet "Prova på datorn" i tidningens gratistjänst "Evenemang". Den har också vid flera tillfällen haft reportage från vår verksamhet.

 

dock våra egna villkor vilket gör att vi kan överträffa storbankerna i det mesta."

 

Läs mer om Roslagens Sparbank här>.

 

Roslagens Sparbank sprider via sina olika kontor i Norrtälje kommun information om SeniorNet Roslagens verksamhet och rekommenderar den till de kunder som funderar på att börja sköta sina bankaffärer via Internet.